طرز تهییه پنج نوع سوپ برای ماه رمضان
ماه رمضان اولین چیزی که برای افطار به ذهن آدم روزه دار می رسد سوپ است، با آموزش 5 مدل سوپ خوشمزه همراه ما باشید:
سوپ گوجه تنوری با طعم ریحان
۲ کیلو گوجهفرنگی را بشویید و درشت خرد کنید. ۲ عدد پیاز را هم درشت خرد کنید. پیاز و گوجه را در سینی فر بچینید. ۳-۲ حبه سیر را هم با پوست روی آنها بگذارید. حالا سینی را در فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید. بعد از این مدت سیرها را از پوست بیرون آورده و به همراه دیگر مواد در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید.
به مواد ۲ قاشق روغن زیتون و فلفل سیاه بیفزایید.یک عدد قرص عصاره را به همراه یکی دو پیمانه آبجوش به سوپ بیفزایید و بگذارید بجوشند. ۳ عدد سیبزمینی متوسط را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
بعد از پخت همه مواد، یک مشت پر برگ ریحان تازه اضافه کنید و سوپ را با گوشتکوب برقی بهصورت پوره درآورید. اگر نمک سوپ کم بود، مقداری اضافه کنید و برای سرو هم از برگ ریحان و پنیر پارمسان رنده شده استفاده کنید.
۲ سوپ مرغ مکزیکی
در یک قابلمه ۱ عدد پیاز نگینی خردشده را با ۲ قاشق روغن حرارت دهید تا نرم شود. حالا ۳ تکه سینه مرغ را هم به آن بیفزایید. ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی را پوره کنید و به همراه ۴-۳ قاشق رب گوجهفرنگی به مرغ اضافه کنید.
۲۰۰ گرم لوبیاچیتی، ۲۰۰ گرم لوبیاقرمز و ۲۰۰ گرم ذرت را هم به قابلمه بیفزایید و بگذارید همه مواد سوپ روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. بعد از پخت مرغ، آن را بیرون آورده ریشریش کنید و دوباره به ظرف برگردانید. برای مزهدار کردن سوپ به مقدار دلخواه فلفل قرمز و پودرچیلی به آن بیفزایید. برای سرو میتوانید روی سوپ را با پنیر رنده شده و چیپس تردیلای خرد شده تزیین کنید.
نکته: یادتان باشد لوبیاها را چند ساعتی خیس کنید.
۳ سوپ عدس قرمز
۱ عدد پیاز درشت را نگینی ریز خرد کنید. ۲ حبه سیر را هم ریز رنده کنید. هردو را با ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون در قابلمهای مناسب تفت دهید. ۲ عدد هویج نگینی ریز خردشده، نصف قاشق تخم گشنیز پودر شده و نصف قاشق زیره به مواد بیفزایید.
بعد از اضافه کردن یکونیم پیمانه عدس قرمز، ۱ قرص عصاره مرغ یا سبزیجات را هم در ۳ پیمانه آبجوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و خوب جا بیفتد. در مرحله آخر پخت ۴/۱ پیمانه آبلیموی تازه اضافه کنید. برای سرو روی سوپ را با پاشیدن کمی فلفل قرمز و برگ خرد شده گشنیز تزیین کنید.
- ۹۵/۰۳/۲۷